Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - retrograde

Pages: [1]
1
Ages 20-29 / Väljer en annan väg
« on: April 04, 2017, 10:15:19 AM »
 Dagbok

Jag hela min back story på en annan dator, som jag skrev för år sedan, så jag ska försöka hitta den och lägga upp den sedan. Men för nu så vill jag bara skriva av mig för det är nyttigt att göra så. Jag skriver mest bara för min egen skull, vilket kanske låter lite egoistiskt, men så får det nu vara. Uppskattar självklart om någon svarar på någon post. Som det märks så skriver jag på svenska eftersom det är mer bara för att jag ska få skriva av mig och orkar inte ha dessa dokument skräpandes på en dator och vill även känna känslan av ansvar som man känner när man lägger ut det på ett forum (även fast ingen kanske kommer läsa det).

4/4-17

Ja nu var det ett bra tag sedan jag skrev något. Har tappat bort mig när det kommer till vilken enhet jag skriver på och var jag lägger upp dokumenten, så det är svårt att veta vad jag skrev sist. Men en sak vet jag om det sista jag skrev, jag tyckte att det fungerade.

Jag tror det var så att jag skrev i ett par dagar samtidigt som jag slutade med sociala medier ett tag också. Efter ca 20- 25 dagar så var den dåliga vanan, av pmo, borta. Jag har dock

Jag har träffat världens mest underbara tjej. Även fast jag försöker tänka tanken “ gör det här för henne” så vet jag att det är fel inställning. Det är för MIG jag ska göra detta inte för någon annan. Sen är det självklart så att jag inte vill göra besviken, men det är fortfarande jag som ska ta ansvar för mig och göra detta för mig själv.

Nu på sistone har jag fallit tillbaka till gamla vanor. Kolla på porr och samtidigt masturbera och sedan O. Innan det här så gick det väldigt bra. Mina erektioner började bli starkare och starkare när jag var med. Och nu i helgen så var dom starkare än någonsin, vilket kändes otroligt. Men av någon anledning har jag fallit tillbaka. Dom där lömska tankarna längst bak i huvudet som säger “det är lugnt om du gör det en gång” har kommit tillbaka med ett vrede känns det som. Så nu idag medans jag till och med skulle börja skriva det här dokumentet så lyckades jag inte hålla mina tankar och händer i styr. Jag föll.

Men jag tänker inte låta det här fortgå. Jag ska försöka vara konsekvent med att skriva här (bara jag kommer ihåg lösenordet och anv.namn). I övermorgon åker jag iväg vilket gör att jag inte kommer kunna skriva just då men imorgon så ska jag.

Inga sociala medier, med undantag för facebook messenger i en månad och samtidigt skriva här så ofta jag kan.
 

Pages: [1]